SAMARBEJDSPARTNERE

Vi kan ikke gøre det alene, derfor vil vi gøre opmærksom på vores samarbejdspartnere.

Thimms Funktionel Træning

THIMMs har siden 2017 stræbt efter at være et synonym for kvalitet – mest af alt livskvalitet…

Livskvalitet kan vi ikke definere for den enkelte, men vi ved at smerte og et manglende overskud i hverdagen kan være medvirkende faktor til en manglende livskvalitet.

Vi er et træningscenter som tilbyder træning for alle uanset træningsniveau; fra dem som har et meget lille kendskab til træning til sportatleter som er blandt verdenseliten inden for deres sport.

I vores træner team har vi samlet en kompetancepakke som vil kunne hjælpe dig mod den fremgang du ønsker, uanset dit behov.

Psykoterapi

Jeg, Marie Brøndum Klein, er uddannet fra EFT-Instituttet og har siden 2017 praktiseret som selvstændig psykoterapeut, hvor jeg har haft unge og voksne i terapi. Jeg arbejder ud fra den Emotions-fokuserede tilgang, hvor klientens følelser er det centrale udgangspunkt i terapien. Jeg elsker at være med til at kunne gøre en forskel, se den enkelte udvikle sig og komme tættere på det liv, den enkelte drømmer om.

Med mig som terapeut lærer du dig selv bedre at kende. Du får på sigt en bedre kontakt til dig selv, dine tanker, følelser og kropslige reaktioner, hvilket resulterer i, at du kommer til at hvile mere i dig selv. Med tiden vil du kunne navigere mere oprigtigt og sundt i forhold til at være tro mod dig selv og dit følelsesliv. Dermed vil du efterhånden kunne leve mere i tråd med det liv, du ønsker.

 

Familierådgivning

Jeg er også uddannet pædagog og har arbejdet 10 år som familierådgiver, hvor jeg har superviseret og rådgivet pædagoger og forældre i forhold til at få børn i bedre trivsel. Jeg har også arbejdet med at styrke og støtte forældre i at udvikle deres forældrekompetence. Parallelt hermed har jeg arbejdet “på gulvet” med børnene i forhold til deres udviklingsmål. Jeg elsker at kunne være med til at gøre en forskel, se børn og forældre få det bedre og få en tættere kontakt til hinanden.