Om Fysio-Menta

Hvem er Fysio-Menta og hvordan arbejdes der med fysioterapien.

Hvem er Thomas

Jeg går på arbejde for at hjælpe mennesker, hvor jeg sætter en ære i at skabe rum og plads til udvikling. Jeg arbejder ud fra novicen om, at hvert enkelt menneske er unikt og man derfor ikke sætter generelle behandlinger op for nogen. Derfor bliver behandlinger tilpasset den enkelte, med udgangspunkt i den enkeltes mål og drømme. For når jeg investerer tid i den enkelte, ser jeg også pludselig hvilket beundringsværdigt menneske jeg står overfor, da ingen er deres diagnose/problematik, men alle indeholder så meget mere.

problem, solution, help

Fysioterapeutisk orientering

Det er vigtigt for mig at arbejde ud fra den nyeste forskning, da høj faglighed er essensen i at opnå et positivt resultat. Man kan ikke altid vide alt om alle lidelser/problematikker, så derfor ser jeg det som et vigtigt redskab at være god til at opsøge viden og at kunne overføre det til virkeligheden. Jeg tænker ofte ud af boksen og har fokus på løsninger frem for problemet både i mit arbejde og i min fritid.

Hvorfor skal du vælge Fysio-Menta

Du skal vælge Fysio-Menta fordi du ønsker et forløb, der tager højde for, og inkluderer alle aspekter af dit liv. Der bliver anvendt den nyeste forskning, som bliver tilpasset dine behov og ønsker, så vi i fællesskab arbejder mod det du drømmer om. 

macro, cogwheel, gear

Hvad er Thomas' erfaring?

Thomas er uddannet fysioterapeut og fik sin autorisation ved University College Lillebælt i år 2019. Han har forinden to et halvt års erfaring fra kiropraktorstudiet (klinisk biomekanik) på Odense Universitet.

Arbejdserfaring:

2019 – 2021: Fysioterapeut i Sverige, Årjäng vårdcentral

2019: Fysioterapeut ved Uggerly Installation

2016 – 2019: Fysioterapeut ved The Back to Life Project

Scroll to Top