Hvad kan vi hjælpe dig med?

Fysioterapeutisk træningsforløb

Vi arbejder med dine mål, og tilrettelægger et forløb som tager udgangspunkt i hvem du er og hvor du vil hen.

Genoptræningsforløb

Hvad enten det er en langvarig eller nylig skade, så lad os sammen arbejde på at få dig tilbage til samme niveau som før din skade.

Arrangementer for virksomheder eller foreninger

Der er mulighed for at booke temaaftener med fokus på forskellige problemstillinger, alt fra simple måder at forebygge arbejds/sports-relaterede skader, til håndtering af stress.

Forløb i mentale udfordringer

Fysioterapi er ikke bare træning af det fysiske, men kan også anvendes til mentale udfordringer, herunder bl.a. angst, depression og stress. 

Kroniker Hold

Formål: Holdet er designet til at give kroniske patienter mulighed for at forbedre deres fysiske tilstand og livskvalitet gennem fysioterapi, øvelser og aktiviteter.

Målgruppe: Holdet er rettet mod patienter med kroniske tilstande såsom leddegigt, slidgigt, diabetes, hjertekarsygdomme, kroniske smerter og andre lignende tilstande.

Frekvens og varighed: Hvert træningspas vil vare 1,5 time, så der er plads til pause, og vil blive afholdt to gange om ugen. Mandag og onsdag fra 11.00 til 12.30.

Træning: Træningen vil være tilpasset den enkeltes behov og vil omfatte øvelser til styrke, mobilitet, balance og udholdenhed.

Ledelse: Holdet vil blive ledet af en erfaren fysioterapeut, der vil guide og vejlede patienterne i deres træning.

Forventede resultater: Patienterne kan forvente at opleve forbedring i deres fysiske tilstand, øget mobilitet, styrke, udholdenhed og livskvalitet.

Tilmelding: Interesserede patienter kan booke en “Første konsultation” via fysio-menta.dk/booking , hvor vi laver en forundersøgelse lægger den bedste plan for dig.

Antal: max 6 personer

Løbende opstart

10 Uger: 3500,-

Tidligere deltagere får altid 15% rabat

Scroll to Top